Categorieën

Soed Idee Garenkaartjes

Alweer even geleden kwam ik al 'surfend' op het internet op het idee, dat mijn eigen garenkaartjes toch wel heel leuk zouden zijn....
Dus vol enthousiasme nam ik contact op met mijn vormgever, want zelf heb ik deze skills niet. Maar mijn vormgever is een niet-handwerkende (wel hard werkende) man, dus het kostte wat moeite om hem uit te leggen wat ik wilde.

Maar goed, uiteindelijk zijn we samen tot een ontwerp gekomen, wat helemaal in mijn huisstijl past.Via Funny Button kon ik de kaartjes laten fabriceren en vorige week mocht ik ze eindelijk in ontvangst nemen. Ik ben helemaal blij met het eindresultaat!

De meisjes van het afgelopen borduurweekend hadden de primeur en hebben ze ook goedgekeurd. Alleen vonden ze het zonde om er garen omheen te wikkelen. Iemand had een "Soed Idee" om het aan haar borduurschaartje te hangen.

Anyway.... De garenkaartjes / labels / schaarhangers zijn nu ook te bestellen via de webwinkel.

  Simone de Jong     08-11-2018 14:28     Reacties ( 1 )

Reacties (1)
 Janneke -  09-11-2018

Mooi!! Ook leuk om als kadolabel te gebruiken. Misschien kan je ze meesturen als 'hebbedingetje' als je 'BOM/SAL pakketjes' verstuurd. Groet, Janneke

Aanmelden Nieuwsbrief