Categorieën

Foto
Simone
Mijn naam is Simone de Jong en samen met man en puberzoon woon ik in Vaassen, op de Veluwe. Borduren is al jaren mijn grote hobby en toen ik in 2006 begon met quilten werd ik ook verliefd op lapjes. Ik vind het geweldig als ik deze twee passies kan combineren.

Atelier 
Sinds het begin van 2011 ben ik begonnen met het ontwerpen van borduurpatronen. Veelal geïnspireerd op de klassieke merklap-patronen en vrijwel altijd afgewerkt met een mooi "antiekerig" stofje. Felle kleuren en moderne ontwerpen zul je hier dan ook niet tegen komen. Antieke, warme kleuren en mooi linnen des te meer.
Sinds mei 2017 heb ik ook een echt "Atelier". Een prachtig houten gebouw in onze achtertuin, wat eventueel op afspraak te bezoeken is. Mail of bel gerust om eens langs te komen!

Soed Idee
Veel mensen vragen waar de naam "Soed Idee" vandaan komt. En dat is eigenlijk heel simpel; mijn zoon kon vroeger de G niet zeggen en vond daarom van alles een "Soed Idee". En omdat mijn hoofd altijd overloopt van de inspiratie leek die naam mij een Goed Idee!

Assortiment 
Behalve mijn eigen patronen en pakketjes verkoop ik inmiddels een uitgebreid assortiment aan binnen- en buitenlandse borduurpatronen, borduurlinnen, garens, boeken, quiltstoffen en allerhande accessoires en fournituren. Allemaal in het antieke sfeertje waar ik zo van hou. Ik ben voortdurend op zoek naar aanvullingen, dus er is altijd iets nieuws te ontdekken.

Vertrouwd
Dankzij het "Randje per Week" hebben veel mensen al kennis gemaakt met Atelier Soed Idee. Ook ben ik regelmatig te vinden op beurzen en andere evenementen in het land, dus inmiddels is Soed Idee een vertrouwd gezicht geworden. Nog niet overtuigd? Lees dan eens de enthousiaste reacties in het Gastenboek.

Snelle verzending 
Garanties kan ik niet geven, maar ik doe altijd mijn best uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. De bestellingen worden met veel zorg verzameld en verpakt. Vrijwel alle artikelen passen door de brievenbus en worden via de reguliere post van PostNL verzonden.

Service 
Het liefst wil ik alleen maar tevreden klanten! Helaas gaat er ook wel eens iets mis, ik ben tenslotte ook maar een mens, maar dat lossen we samen wel op.
Wilt u advies of antwoord op uw borduurvragen? Schroom dan niet om contact op te nemen.
Aanmelden Nieuwsbrief