Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Openingstijden
  • Met liefde verpakt
  • Snelle verzending in de rode envelop
  • Service with a smile
  • Klassiek & Landelijk Borduren

Garantie en klachten

Garantie en klachten

Soed Idee doet haar uiterste best je het mooiste resultaat te leveren en dit zorgvuldig voor je in te pakken. Toch komt het wel eens voor dat een bestelling beschadigt tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien ben je verplicht binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, zal ik kosteloos zorgdragen voor reparatie of vervanging.
 

KLACHTEN
 

We hopen natuurlijk dat alles naar wens is als je je bestelling binnen krijgt, maar het kan altijd voorkomen dat iets niet helemaal is zoals gepland. Mocht je niet tevreden zijn met je bestelling, willen we je vragen dit kenbaar te maken door te mailen naar atelier @ soedidee.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via WebwinkelKeur. 

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is, staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.