Categorieën

Schoenmaker blijf bij je leest!
Op Facebook zag ik dat Janine van House of Quilts haar "borduurhoek" ging opruimen om plaats te maken voor andere dingen. Janine en ik hebben altijd fijn contact, dus ik heb maar eens een berichtje haar kant op gedaan.

We kwamen tot de conclusie dat je moet doen waar je goed in bent, en waar je passie ligt! Bij Janine is dat quilten en bij mij borduren... En dan komt die andere tak van handwerken toch niet echt van de grond. Men zegt niet voor niets "Schoenmaker blijf bij je leest"!

Afgelopen zomer gingen er al veel van mijn stoffen naar Janine, maar nu is de rest ook naar Brielle verhuisd.

Ik heb nog een paar stofjes over, die ik ook voor pakketjes gebruik.

We hadden een goede deal, want ik nam tassen vol garens, linnenband, patronen en andere borduurspullen mee terug!

Ik ben druk bezig om alles in de webwinkel aan te passen en dan komt er komend weekend een mooie aanbieding van de garens.
Hou hiervoor de "Goed idee van Soed idee mail" in de gaten!
 
  Simone de Jong     15-01-2019 22:06     Reacties ( 4 )
Reacties (4)
 Fran -  17-01-2019

Ik ken dat. Nu ben ik bezig met eerst het een af te maken voor ik aan wat nieuws begin. Er ligt nog heel wat om af te maken dus voorlopig ben ik nog wel bezig, maar lezen is ook zo fijn, en zo zijn er nog veel meer dingen.

 Dicky Swaan -  16-01-2019

Wat een verstandig besluit,ik heb ook teveel hooi op mijn vork,ik vind teveel dingen leuk.Ik heb de afgelopen periode Dic kensmuizen gehaakt, nu gevolgd door een bruidspaar ivm huwelijk kleinzoon.succes en tot de volgende SAL

 Gets verved -  16-01-2019

Haha. Van ruilen komt huilen. Ik herken het wel. Ben nu helemaal haakgek. En toch bezweek ik voor prachtige lapjes en moet ook daarmee aan de slag

 Lia -  16-01-2019

Een goed idee en je hebt echt gelijk. Ik heb te veel hobbies en wissel borduren , quilten en breien af....maar ben dan met teveel bezig. Ook in mn hoofd en kan me voorstellen dat het met een winkel nog veel lastiger is. Veel succes en ben benieuwd naar nieuwe patronen en garens. Groetjes, lia.

Aanmelden Nieuwsbrief