Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Openingstijden
  • Met liefde verpakt
  • Snelle verzending in de rode envelop
  • Service with a smile
  • Klassiek & Landelijk Borduren

Ivlie Godefroid

Ivlie Godefroid


Nadat ik deze merklap online had aangekocht, vroeg ik aan de verkoopster of zij nog iets wist te vertellen over de herkomst van de merklap. Helaas kon zij dat niet. De verkoopster bleek Joke Visser te zijn. Zij is de auteur van diverse boeken over merklappen (waaronder ‘Merklappen uit de Lage Landen’) en heeft verschillende patronen van merklappen gepubliceerd in handwerktijdschriften. ‘Ivlie Godefroid’ is door Joke Visser in de jaren negentig van de vorige eeuw gepubliceerd in een Merklappen-special van het handwerktijdschrift ‘Ariadne’.


Ik heb er voor gekozen om de merklap ‘Ivlie Godefroid’ opnieuw te tekenen en te publiceren. De kleuren zijn naar mijn inzicht aangepast. Bovendien heb ik er een aantal kleinere projecten bij ontworpen, zodat jullie ook nu nog kunnen genieten van deze prachtige merklap. 

 


De reproductie van de merklap staan samen met de patronen van de pindrum, speldenkussens en naaldenboek in het nieuwe boek "Ivlie Godefroid".
Alle informatie over benodigde materialen en pakketjes vind je op de Ivlie Godefroid pagina.

    26-01-2023 12:15     Reacties ( 2 )
Reacties (2)
 Patricia Reniers -  02-02-2023

Hallo Simone, ik zou ook graag een compleet pakket met boek en alle toebehoren van Ivlie Godefroid willen ontvangen (dmc). Kun je me eerst de totaal prijs hiervan laten weten? Alvast bedankt. Groetjes Patricia

 christine@hotmail.com -  02-02-2023

Hoi Simone heb jij een kant klaar pakket v.d.merklap Ivlie Godefroid.Ik wil graag weten incl het boek wat het gaat kosten.En zou het mogelijk zijn voor jou om het mee te nemen naar de handwerk beurs a.s donderdag.