Categorieën

Soed idee Adventkalender

  Simone de Jong     08-10-2018     Reacties (0)

Soed idee Adventkalender Vond jij het vroeger ook zo spannend, een Adventkalender? Iedere dag een klein cadeautje openmaken en zo aftellen naar Kerstmis. Ik vond het altijd geweldig! Daarom heb ik speciaal voor jullie een Soed idee Adventkalender verzonnen! Je ontvangt een mooie kerstdoos met daarin 24 genummerde, mooi verpakte cadeautjes, een koordje en knijpertjes om het op te hangen. Ik ga nog niet teveel verklappen maar je krijgt bijv. borduurlinnen, het nieuwe Cottage Garden garen, patroondelen en nog veel meer. En weet je wat het leukst is? Alle pakketjes samen vormen één geheel! Wie wil dat nu niet?! Je kunt de Adventkalender vanaf nu hier in de webwinkel bestellen, dan wordt hij tegen het eind van November geleverd. Wacht niet te lang want er zijn slechts een beperkt aantal beschikbaar, dus OP=OP!  

Lees meer

Pakketjes van de Bee Company

  Simone de Jong     05-10-2018     Reacties (2)

Pakketjes van de Bee Company Onlangs bezocht ik een vakbeurs en daar viel ik helemaal voor de leuke producten van de Bee Company! Ik kende ze al van de mooie houten knoopjes, maar deze hebben ze nu ook verwerkt in complete pakketjes met patchworkstofjes EN borduurpatroontjes. Op de kersthuisjes hierboven was ik meteen verliefd en ik kreeg een pakketje mee naar huis die ik inmiddels al gemaakt heb. Deze krans vind ik wel heel leuk om te zien; die is er zowel in patchwork, als in borduurwerk-pakketje. Deze 3 kleine mini-frames vind ik ook TE schattig: Leuk als kerstdecoratie in de boom of als lief cadeautje voor iemand. Deze leuke spoel met "Randjes" kon ik natuurlijk ook niet weerstaan: Alles is vandaag verzonden vanuit Frankrijk, dus ik verwacht het dinsdag of woensdag binnen te krijgen. Maar het staat al in de webwinkel ,...

Lees meer

Freebies

  Simone de Jong     03-10-2018     Reacties (18)

Freebies Jaaaaren geleden (nog voor 2014) had ik op mijn site altijd gratis patroontjes (freebies) staan. Maar door mijn plotselinge migratie naar een nieuwe webwinkel, zijn die in de vergetelheid geraakt. De huidige webwinkel bood ook niet echt de mogelijkheid om freebies te plaatsen. Dacht ik... Totdat ik ineens een brainwave kreeg! Ik zal jullie de technische details besparen, maar Atelier Soed Idee heeft dus eindelijk weer een freebies pagina ! Om te beginnen heb ik dit herfstpatroontje "Acorn Tree" erop gezet, wat nog nooit eerder gepubliceerd is. (Het is een verkleinde versie van een patroon wat ik ooit verkocht). Ik zal langzaam maar zeker, de oude freebies gaan terug plaatsen. En wie weet komt er ook nog wel eens wat nieuws?  

Lees meer

Nieuw blog

  Simone de Jong     02-10-2018     Reacties (8)

Nieuw blog Na ruim 10 jaar en bijna 1200 berichten op mijn "oude" blogpost-blog is het tijd om te vernieuwen! Het oude blog blijft gewoon bestaan, zodat je alle oude berichten en de Summer SAL's kunt blijven vinden. Er komen alleen geen nieuwe berichten meer bij. Dit nieuwe blog is onderdeel van de webshop en daardoor makkelijker in gebruik en beter vindbaar. Ik hoop dat het ook helpt om wat vaker te bloggen! (Ik ga mijn best doen Coby!) Ik ben in ieder geval van plan om af en toe meer informatieve blogs te schrijven. Zijn er onderwerpen waar ik volgens jullie eens over zou moeten schrijven? Ik hoor het graag! Je kunt hieronder bij "Reacties" gewoon een berichtje schrijven, hoef je niet voor in te loggen of iets dergelijks.  

Lees meer

Aanmelden Nieuwsbrief