Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Openingstijden
  • Met liefde verpakt
  • Snelle verzending in de rode envelop
  • Service with a smile
  • Klassiek & Landelijk Borduren

Ooooooo, Nashville!

Ooooooo, Nashville!

De meesten van jullie zullen het (her)kennen:  we kopen niet te veel van die mooie borduurpatronen en aanverwante artikelen, maar we hebben te weinig tijd om ze te maken. En tóch, iedere keer is er weer iets mooiers dat je echt wilt, nee, móet hebben!
 

Ik was vorig jaar nog niet klaar met de prachtige  Randjes per Week en de 10th Anniversary Sampler, toen de Adventskalender er alweer aankwam. Die ging uiteraard voor! Wat was’ie leuk en wat fijn dat het dit jaar zo’n heerlijk behapbaar patroon was, zodat het voor bijna iedereen te doen was om ‘bij te blijven’. De uitvoering was ook geweldig, compleet met leuk ophangsysteem en hangertjes. Helemaal leuk!
 

In de tussentijd was ik ook nog bezig met babyspulletjes. Mijn tweede kleinzoontje zou eraan komen en wat wil je het liefst als oma doen? Iets moois en persoonlijks maken natuurlijk. Ik borduurde een slabbetje, handdoek en washandje en haakte een kleurige speelkubus. Alles was maar nét op tijd klaar, want het ventje kwam enthousiast iets te vroeg ter wereld.
 

Daarna ‘kakte’ ik echt even in. Had er zere vingers van. Maar dat duurt natuurlijk nooit lang, dus ik pakte de 10th Anniversary Sampler er weer bij, om die nou eens rustig af te maken. Het middendeel is best een klus!
 

En ja, je begrijpt het al. Toen kwamen alle berichtjes van Simone op de social media en de mailtjes in mijn mailbox over de Nashville Needlework Market. “Niet naar kijken, Linda, niet doen! Je hebt nog meer dan genoeg voorraad!”  En dat heb ik een poosje volgehouden. Maar het ene na het andere prachtige ontwerp kwam weer voorbij. En ja, hoor, ik heb weer een heerlijke bestelling gedaan. Nu gewoon rustig afwachten, hopen dat het bestelde niet al te lang op zich laat wachten, want ik heb er paasdingetjes bij uitgekozen, en in de tussentijd lekker doorborduren aan de 10th Anniversary Sampler en eindelijk de speldenkussentjes van de Speldenkussenclub van vorig jaar in elkaar te zetten. En wie weet… heb ik ook nog wel tijd om nog meer te maken voor de baby!
 

Linda Vaandering
 


Bijna niets leuker dan iets borduren voor je gloednieuwe kleinzoontje.
 

Speelkubus


Zoals veel handwerksters vind ik meerdere technieken leuk. Dus toen ik zo’n leuke speelkubus zag, ben ik er meteen aan begonnen.
 Sinds Simone voor het eerst met een adventskalender begon, ben ik groot fan. Die van dit jaar was wel heel erg leuk!

Randjes 2021


De Randjes per week van Annelies zijn een feestje om te doen.

 

Speldenkussen

Speldenkussen2


Door mijn opgelopen corona bleef er af en toe wel iets liggen. Zo ook de werkjes van de Speldenkussenclub van vorig jaar. Ze zijn geborduurd, maar alleen het matrasje heb ik in elkaar gezet. De scissor fob bijna!

 

Anniversary sampler


En nu lekker verder werken aan het mooie ontwerp van de 10th Anniversary Sampler.
 

  Linda Vaandering     23-02-2022 18:12     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Wij hebben vakantie!
De webshop is gesloten tot 4 juni 2024.
Vanaf 5 juni zijn we weer bereikbaar
en versturen we weer rode enveloppen.