Categorieën

Stoffencalculator

  Simone de Jong     02/01/2019     Reacties (4)

Heb je soms ook zo'n moeite om de stof voor je borduurwerk te berekenen? Daar heeft Soed idee nu een geweldige oplossing voor! Mijn lieve echtgenoot heeft een Stoffencalculator voor jullie gebouwd, waarmee je heel eenvoudig kunt uitrekenen hoe groot de stof voor je borduurwerk moet zijn. Vul het aantal kruissteken van het borduurpatroon in, kies de soort stof die je wilt gebruiken, voeg nog wat extra centimeters toe voor het inlijsten et voilà: de benodigde hoeveelheid stof wordt voor je berekend. Vervolgens kun je de borduurstof meteen bestellen in de webwinkel.

Lees meer

Kerstvakantie

  Simone de Jong     20/12/2018     Reacties (0)

In verband met de feestdagen is Atelier Soed idee gesloten van zaterdag 22 december tot en met woensdag 3 januari ! Fijne feestdagen!

Lees meer

Soed Idee Garenkaartjes

  Simone de Jong     08/11/2018     Reacties (1)

Alweer even geleden kwam ik al 'surfend' op het internet op het idee, dat mijn eigen garenkaartjes toch wel heel leuk zouden zijn.... Dus vol enthousiasme nam ik contact op met mijn vormgever , want zelf heb ik deze skills niet. Maar mijn vormgever is een niet-handwerkende (wel hard werkende) man, dus het kostte wat moeite om hem uit te leggen wat ik wilde. Maar goed, uiteindelijk zijn we samen tot een ontwerp gekomen, wat helemaal in mijn huisstijl past. Via Funny Button kon ik de kaartjes laten fabriceren en vorige week mocht ik ze eindelijk in ontvangst nemen. Ik ben helemaal blij met het eindresultaat! De meisjes van het afgelopen borduurweekend hadden de primeur en hebben ze ook goedgekeurd. Alleen vonden ze het zonde om er garen omheen te wikkelen. Iemand had een "Soed Idee" om het aan haar...

Lees meer

HERFST SALE

  Simone de Jong     31/10/2018     Reacties (0)

* HERFST * Tijd om eens goed de bezem door het atelier te halen! Een aantal artikelen staan met flinke korting - tot wel 50 % - op de SALE pagina.

Lees meer

Randje per Week wordt Sampler SAL

  Simone de Jong     19/10/2018     Reacties (1)

(For English scroll down) Goed nieuws! Tijdens ons jaarlijkse Randje per Week werkoverleg kwamen Annelies en ik tot de conclusie dat we onze samenwerking en Annelies haar verzameling schoollapjes te waardevol vinden om er niets meer mee te doen. Dus we gaan door, maar in een andere vorm! Na 5 jaar willen we geen wekelijkse verplichtingen meer, daarom hebben we bedacht om "Randje per Week" samen te voegen met de "Summer SAL" en daar één groep van te maken: de "Sampler SAL". St reven is om hier zo'n 4 keer per jaar een merklapje aan te bieden als SAL. Dit kan een oud lapje zijn uit de verzameling van Annelies, of een nieuw ontworpen lapje van Soed Idee of iets anders wat op ons pad komt. Het Randje per Week blog en de Randje per Week groep op Facebook blijven bestaan, maar daar wordt...

Lees meer

Aanmelden Nieuwsbrief