Categorieën

BOM's & Clubs / Speldenkussenclub GH 1857 2020-2021

Dit wordt het 7e jaar van de Speldenkussenclub en we gaan het dit jaar iets anders doen.

Ik heb vorig jaar een antieke merklap uit 1857 gekocht, met een prachtig kleurenpalet in blauw/groen/bruintinten. Ik ga het ontwerp van de speldenkussens (of misschien een ander klein item) inspireren op deze merklap.
Ik ga hele mooie  - deels handgeverfde - materialen uitzoeken, die perfect de sfeer van de merklap weergeven. Er wordt op 12,6 draads linnen geborduurd. Doordat dezelfde materialen steeds weer gebruikt worden, heb je aan het eind van het jaar een mooie set van "Needlework Smalls" (handwerk accessoires). De meeste materialen ontvang je bij de 1e zending met - afhankelijk van het ontwerp - nog een kleine aanvulling bij de volgende pakketjes. De pakketjes worden verzonden rond 1 oktober 2020, 1 januari, 1 april en 1 juli 2021.
Anders dan voorgaande jaren blijven de patronen minimaal een jaar EXCLUSIEF voor de deelnemers van de Speldenkussenclub!

Je schrijft je in voor een heel jaar en betaalt hiervoor € 90,-. Dit is inclusief verzendkosten (binnen Nederland). Na een jaar stopt het automatisch.

Er is ook een optie om alleen de patronen te ontvangen! Je ontvangt dan het patroon met werkbeschrijving, maar maakt het speldenkussen in je eigen kleuren en met je eigen materialen.
Prijs voor een heel jaar (4 patronen) is dan € 36,-. Dit is inclusief verzendkosten (binnen Nederland). Na een jaar stopt het automatisch.

Voor buitenlandse deelnemers wordt een extra toeslag voor de verzending gerekend. Kies svp de optie met de extra verzendkosten.

LET OP: De speldenkussenclub wordt pas in oktober verstuurd, dus bestel geen andere items mee!!!

Opties:

Verzendkosten

€ 0,00 

Velden met een * zijn verplichte velden
€ 90,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product?

Neem dan contact met mij op.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.


Trefwoorden

Laatst bekeken producten

Aanmelden Nieuwsbrief
Van 4 tot en met 12 juli is Soed idee GESLOTEN
in verband met een korte Werkvakantie!
Er kunnen geen bestellingen geplaatst worden
en mail en telefoon worden niet beantwoord.
Bedankt voor uw begrip!