Categorieën

BOM's & Clubs / Speldenkussenclub 2019-2020=VOL

Ik heb even getwijfeld of ik door zal gaan.... Maar ik blijf het leuk vinden de speldenkussentjes! Dus voor het 6e jaar gaat na de zomer de Speldenkussenclub weer van start!

Je ontvangt 4 x per jaar (half september, begin december, begin maart en begin juni) een compleet pakketje met patroontje voor een speldenkussen of een ander klein werkje. Dit kan van alles zijn. Diverse vormen, technieken, kleuren etc. Wel een beetje afgestemd op de tijd van het jaar en in "Soed Idee stijl". En vind je het patroontje een keer niet zo leuk, dan zit er genoeg materiaal in het pakketje om dit voor andere dingen te gebruiken.

Bijgaande foto's waren de Speldenkussens van afgelopen jaar.

Je schrijft je in voor een heel jaar en betaalt hiervoor € 68,-. Dit is inclusief verzendkosten (binnen Nederland). Na een jaar stopt het automatisch.

Er is ook een optie om alleen de patronen te ontvangen! Je ontvangt dan het patroon met werkbeschrijving, maar maakt het speldenkussen in je eigen kleuren en met je eigen materialen.
Prijs voor een heel jaar (4 patronen) is dan € 32,-. Dit is inclusief verzendkosten (binnen Nederland). Na een jaar stopt het automatisch.

Voor buitenlandse deelnemers wordt een extra toeslag voor de verzending gerekend. Kies svp de optie met de extra verzendkosten.

Opties:

Verzendkosten

€ 0,00 

Voorraad

0

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Velden met een * zijn verplichte velden
€ 68,00
Prijs per stuk
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product?

Neem dan contact met mij op.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.


Foto('s):

Trefwoorden

Laatst bekeken producten

Aanmelden Nieuwsbrief