Categorieën

BOM's & Clubs / Speldenkussenclub 2017-2018 VOL!

Je kunt je niet meer aanmelden! Het maximaal aantal deelnemers is bereikt.

Dit najaar start de vierde editie van de Speldenkussenclub. Je ontvangt 4 x per jaar (half september, begin december, begin maart en begin juni) een compleet pakketje met patroontje voor een speldenkussen of een ander klein werkje. Dit kan van alles zijn. Diverse vormen, technieken, kleuren etc. Wel een beetje afgestemd op de tijd van het jaar en in "Soed Idee stijl". En vind je het patroontje een keer niet zo leuk, dan zit er genoeg materiaal in het pakketje om dit voor andere dingen te gebruiken.

Je schrijft je in voor een heel jaar en betaalt hiervoor € 65,-. Dit is inclusief verzendkosten (binnen Nederland). Na een jaar stopt het automatisch.

Er is ook een optie om alleen de patronen te ontvangen! Je ontvangt dan het patroon met werkbeschrijving, maar maakt het speldenkussen in je eigen kleuren en met je eigen materialen.
Prijs voor een heel jaar (4 patronen) is dan € 32,-. Dit is inclusief verzendkosten (binnen Nederland). Na een jaar stopt het automatisch.

Voor buitenlandse deelnemers wordt een extra toeslag voor de verzending gerekend. Kies svp de optie met de extra verzendkosten.
 

Opties:

Verzendkosten

€ 0,00 

Voorraad

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Velden met een * zijn verplichte velden
 
€ 65,00
Prijs per stuk

Heeft u een vraag over dit product of is deze niet op voorraad?

Neem dan contact met mij op.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.


Foto('s):

Trefwoorden

Aanmelden Nieuwsbrief