Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Sorry, je kunt je niet meer aanmelden!

Dit najaar start de derde editie van de Speldenkussenclub. Je ontvangt 4 x per jaar (half september, begin december, begin maart en begin juni) een compleet pakketje met patroontje voor een speldenkussen of een ander klein werkje. Dit kan van alles zijn. Diverse vormen, technieken, kleuren etc. Wel een beetje afgestemd op de tijd van het jaar en in "Soed Idee stijl". En vind je het patroontje een keer niet zo leuk, dan zit er genoeg materiaal in het pakketje om dit voor andere dingen te gebruiken.

Je schrijft je in voor een heel jaar en betaalt hiervoor € 65,-. Dit is inclusief verzendkosten (binnen Nederland). Na een jaar stopt het automatisch.

Nieuw dit jaar is de optie om alleen de patronen te ontvangen! Je ontvangt dan het patroon met werkbeschrijving, maar maakt het speldenkussen in je eigen kleuren en met je eigen materialen.
Prijs voor een heel jaar (4 patronen) is dan € 32,-. Dit is inclusief verzendkosten (binnen Nederland). Na een jaar stopt het automatisch.

Voor buitenlandse deelnemers wordt een extra toeslag voor de verzending gerekend. Kies svp de optie met de extra verzendkosten.
 
Foto('s):
Opties:
Velden met een * zijn verplichte velden
Prijsinformatie:
Prijs per stuk: € 65,00

Verzendkosten

€ 0,00